Seminar Inside Sales & LinkedIn

Ga voor meer waardevolle verkoopgesprekken en sluit meer deals.

Het doel van dit seminar

Deal! Dat is wat er gaat gebeuren met meer inside sales. Ga voor meer waardevolle verkoopgesprekken en meer deals, met hetzelfde aantal mensen! Tijdens dit seminar ontdek je hoe jij de krachten van inside sales kunt bundelen met alles dat LinkedIn te bieden heeft.

B2B organisaties kunnen niet meer om inside sales heen

Inside sales is onmisbaar geworden voor B2B organisaties. Maar ook wanneer jouw verkoop afhankelijk is van de buitendienst, hoort inside sales een centrale rol te krijgen in het salesproces. Een combinatie van beide disciplines zorgt voor synergie waarbij het opleiden van leads door inside sales het werk van de buitendienst aanzienlijk effectiever maakt.

Mits dit goed wordt georganiseerd, brengt dit aanzienlijke kostenvoordelen, tijdswinst, meer productiviteit, meer flexibiliteit én meer resultaat met zich mee.

In samenwerking met Youlynq.me

YouLynq.me heeft zich ontwikkeld tot een team van professionele en hoogopgeleide Business Growth Managers die er vast van overtuigd zijn dat bedrijfsgroei voortkomt uit het aangaan van zinvolle zakelijke relaties.

Met de expertise van YouLynq.me weten we de tools van LinkedIn optimaal in te zetten waardoor de rol van de inside sales medewerkers nog beter tot zijn recht komt.